Over GreenLine

Maak kennis met Greenable en Senbis.

Over ons

Het GreenLine trimmerdraad is een product dat is ontstaan uit een samenwerking tussen Senbis Sustainable Products B.V. en Greenable B.V.. In onze strijd tegen milieu vervuilende plastics zijn wij ruim 7 jaar geleden begonnen met de ontwikkeling van ons 100% biologisch afbreekbare trimmerdraad. De ervaring en expertise uit de markt van Greenable B.V. in combinatie met het vooruitstrevende R&D werk van Senbis Sustainable Products B.V. bleek een gouden combinatie. Na 7 jaar ontwikkelen hebben wij begin 2022 ons eerste trimmerdraad op de markt gebracht. Inmiddels is ons product bij 20+ dealers in Nederland en België verkrijgbaar en zijn wij voornemens dit in 2023 verder uit te breiden door Europa. 

Onze kernwaarden

In een wereld waar duurzaamheid gepaard gaat met prestatie.

Milieu

In onze strijd tegen onnodige natuurvervuiling richten wij ons op de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten. Onze producten zijn dan ook 100% biologisch afbreekbaar zonder verhoogde carbon footprint. 

Innovatie

Onze missie is marktleider zijn in 100% biologisch afbreekbaar trimmerdraad. Om dit na te kunnen streven blijven wij innoveren op het gebied van productsamenstelling en producteigenschap.

Performance

Milieubewust en innovatief is niets zonder kwaliteit. Wij leveren onze producten met een hoge kwaliteit waardoor de performance van onze producten voldoet aan de marktstandaard.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem contact met ons op om GreenLine te ervaren en bij te dragen aan een schonere wereld!

©2023 GreenLine

Alle rechten voorbehouden

Contact

088-8886498

Wattstraat 12

E

3771 AG, Barneveld